POLITYKA PRYWATNOŚCI

 

1. Serwis internetowy Przedszkola.edu.pl zapewnia ścisłe przestrzeganie obowiązujących przepisów prawa dotyczących prywatności użytkowników i ochrony ich danych osobowych. Zobowiązanie Serwisu wynikające ponadto z zasady poszanowania praw osobistych  zmierza do budowania i utrzymywania zaufania każdego użytkownika.

 

2. Gromadzone dane osobowe obejmują wszelkie informacje udostępniane tak w procesie rejestracji, jak i dalszych etapach użytkowania Serwisu. Dodatkowo nasze serwery rejestrują informacje udostępniane przez przeglądarkę użytkownika w trakcie przeglądania stron internetowych.

3. W procesie doskonalenia Serwisu i dostosowywania jego funkcjonalności dla potrzeb wszystkich użytkowników zbierane dane mogę być przekazywane również podmiotom współpracującym z Serwisem. Jednocześnie wychodząc naprzeciw oczekiwaniom klientów, zarówno Serwis, jak i osoby trzecie mogą przesyłać użytkownikom treści reklamowe i marketingowe w zakresie ich działalności.

4. Pełne korzystanie z Serwisu możliwe jest po zalogowaniu i po wprowadzeniu odpowiedniego hasła zabezpieczającego przed możliwością uzyskania danych przez osoby trzecie. Hasło wprowadzone przez użytkownika powinno być skonstruowane w sposób możliwe bezpieczny, aby wykluczyć niebezpieczeństwo jego przejęcia przez osoby nieuprawnione.

5. Serwis nie odpowiada za zabezpieczenie danych osobowych samodzielnie udostępnianych przez użytkowników i dane te nie są objęte Polityką Prywatności.

6. Administratorem danych osobowych w rozumieniu Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002r. nr 101, poz. 926 z późniejszymi zmianami). jest Advision Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością z siedzibą w Lublinie przy ul. J. Ligonia 1, 20-805 Lublin wpisaną do rejestru przedsiębiorców - Krajowego Rejestru Sądowego, prowadzonego przez Sąd Rejonowy w Lublinie .

7. Każdy użytkownik, którego dane osobowe zostały udostępnione, ma prawo do ich przeglądania i aktualizowania.

8. Dla korespondencji użytkownika z Administratorem przeznaczony jest odrębny adres email poczta@przedszkola.edu.pl, na który można przesyłać wszelkie informacje, uwagi czy też zastrzeżenia związane z gromadzeniem i przetwarzaniem danych osobowych.

9. Zabezpieczenie danych osobowych użytkowników Serwisu zagwarantowane jest bezpiecznym i stabilnym systemem ochrony danych stosowanym przez Administratora.

10. Polityka prywatności dostępna jest dla użytkowników pod adresem: http://www.przedszkola.edu.pl/info/polityka_prywatosci,17600,id,17600.html